15/30 Research

Research


Tulisiko sinusta tiimimme uusi Head of Consulting?

Etsimme nyt huipputyyppiä mahtavaan tiimiimme avainpaikalle!

1530_is_hiring_2

Etsimme tiimiimme: HEAD OF CONSULTING

Tiedät, miten konsultointiprojektit pitää oikeasti vetää. Et säikähdä kovia tavoitteita ja reipasta vauhtia. Osaisit kertoa vaikka unissasi vakuuttavasti asiakaskokemuksen luomisesta ja palvelumuotoilusta. Olet empaattinen ja tiimillesi mieluummin kasvattava sparraaja kuin käskyttäjä.

Tunnistitko itsesi? Hienoa! Etsimme juuri kaltaistasi kokenutta konsultoinnin vetäjää kasvavaan tiimiimme ja johtoryhmämme jäseneksi. Teemme asiakkaillemme projekteja, joissa luodaan uutta kasvua asiakkaan ymmärtämisen, asiakaskokemuksen kehittämisen ja palvelumuotoilun keinoin. Tutkimme, muotoilemme ja unelmoimme yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Arvostamme osaamista ja näyttöä seuraavista:

  • Syvällinen ymmärrys asiakaskokemuksesta ja palvelumuotoilun menetelmistä
  • Vähintään viiden vuoden kokemus vaativien asiakasprojektien vetämisestä
  • Usean vuoden kokemus huippuasiantuntijatiimin johtamisesta ja kulttuurin rakentamisesta
  • Vahva bisnesnäkemys ja -ymmärrys
  • Kokonaisvaltainen näkemys laadukkaan, luovan ja kannattavan konsultointitoiminnan organisoimisesta
  • Luovuus ja aloitekyky
  • Erinomaiset esiintymistaidot

Pieneen mutta sydämelliseen tiimiimme on helppo tulla mukaan. Töitä teemme aina intohimoisesti, mutta pidämme myös omassa yrityksessämme ihmiset keskiössä. Tämä näkyy esimerkiksi työntekijöiden keskinäisessä sparrauksessa ja yhteisinä pizzantäyteisinä elokuvailtoina toimistolla — ja kaikessa siltä väliltä.

Mahtavan työporukan lisäksi tarjoamme sinulle avainpaikan luomassa 15/30:n menestystarinaa. Pääset johtamaan ja konseptoimaan asiakasprojekteja sekä vaikuttamaan siihen, mitä ja miten teemme. Lisäksi notkeassa ja persoonallisessa yrityksessämme saat mahdollisuuden toteuttaa itseäsi ja tuoda oma osaamisesi ja persoonasi esiin.

Jos tämä kuulostaa juuri sinun unelmaltasi, laita meille viestiä! Toivomme yhteydenottoja mahdollisimman pian, mutta viimeistään 7.12. mennessä. Kutsumme säkenöivimmät ja tiimiimme sopivimmat hakijat kahville ja keskustelemaan kanssamme toimistollemme Freda 28:iin. Laitathan mukaan hakemuksen ja CV:n lisäksi myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja paikasta:

Toimitusjohtaja Toni Paloheimo

toni.paloheimo[at]1530.fi

puh. 0400 288 208