15/30 Research

Research


Kansallinen Nuorisotutkimus 2014: Uusi kuluttaja

Nuorten keskuudessa havaitsemme kaikkein selkeimmin niitä trendejä ja ilmiöitä, jotka ennakoivat tulevaisuuden kuluttajuutta. Nuoret antavat vastauksen siihen, millaisiksi asiakaskokemukset muodostuvat tulevaisuudessa. Kansallinen Nuorisotutkimus 2014 avaa sinulle uuden kuluttajan maailman ja tarjoaa myös vertailuaineiston yli 30-vuotiaista.

Tutkimuksen ytimessä ovat muutos ja tulevaisuus. Tämä näkyy kysymyksenasetteluissa, mutta myös siinä, miten tuloksia analysoidaan. Mikä kuluttamisessa muuttuu? Mitkä ovat tärkeimmät ostopäätöksiin liittyvät tiedonlähteet? Millaisissa ostospaikoissa viihdytään, miten verkkokauppa valitaan? Kerromme trendeistä ja tulevaisuuden kehityssuunnista. Esittelemme käytännön esimerkkejä uusista kuluttamisen tavoista ja niiden pohjalta syntyneistä kaupallisista ratkaisuista.

Voit hankkia Kansallisen Nuorisotutkimuksen nyt ennakkotilaajan early bird -hintaan (3700€ + alv.). Hinta sisältää työpajan, jossa tuloksia käsitellään sinun ja organisaatiosi näkökulmasta. Raportti on laajuudeltaan n. 100 sivua ja saat myös kätevän lentolehtisen, jonka avulla tärkeimpien tulosten ja toimenpidesuositusten viestiminen on helppoa. Tutkimus on luonteeltaan konsultoiva: kerromme, miten voit tulosten pohjalta palvella nuoria asiakkaitasi yhä paremmin.

15/30 Research on tutkinut suomalaisia nuoria jo lähes 10 vuoden ajan. Toteutamme Kansallisen Nuorisotutkimuksen vuosittain, minkä lisäksi teemme jatkuvasti erilaisia räätälöityjä projekteja nuorisoon ja nuoriin aikuisiin liittyen. Viime vuosina olemme ottaneet nuoria yhä enemmän mukaan käytännön työhön esimerkiksi erilaisissa tuotekehitysprojekteissa. Vastaavaa kokemusta ja asiantuntemusta ei ole Suomessa kenelläkään muulla.

Tutkimuksen tiedot:

Hinta: 4200€ + alv. Saat tutkimuksen käyttöösi 22.8.2014 mennessä.

Kvantitatiivinen aineisto: 15-30-vuotiaat n=1000, 31-74-vuotiaat n=500 (M3 Research -paneeli).
Kvalitatiivinen aineisto: avoimet kysymykset, 4 videoitua etnografiaa, katuhaastatteluja Helsingissä.

Lisätietoja? Ota yhteyttä hankkeen vastaaviin tutkijoihin:

Pauli Komonen
pauli.komonen (at) 1530.fi
040 7436 990

Enna Leminen
enna.leminen (at) 1530.fi
044 5262 992