15/30 Research

Research


TrendIT-tutkimushankkeen julkistustilaisuus

Millainen on suomalaisten työntekijöiden ja yritysten teknologiakunto? Mitä osataan, mitä halutaan oppia? Ketkä ovat varautuneet parhaiten tulevaisuuteen? Onko työpaikoilla hyvä meininki? Mitkä ovat tärkeimmät teknologia- ja työelämätrendit? Millainen yritys on tulevaisuudenkestävä?

Muun muassa näihin kysymyksiin kerromme vastauksen, kun julkaisemme tuloksia TrendIT-tutkimushankkeesta. Mutta mikä TrendIT? Kyseessä on laajan kumppaniverkoston toteuttama projekti, jossa olemme pureutuneet työhön, informaatioteknologiaan ja niiden tulevaisuuteen. Olemme tehneet tulevaisuus- ja trenditutkimusta, etnografiaa sekä kvantitatiivisen tutkimuksen tuhannen suomalaisen työntekijän otannalla. Lisäksi haastattelimme joukon piinkovia työelämäasiantuntijoita ja teknologian käytön edelläkävijöitä.

Julkistustilaisuudessa kerromme kiinnostavimmat poiminnat tutkimuksen kaikista vaiheista. Hahmotuksia tulevaisuudesta, videoita suomalaisilta työpaikoilta, yleistyskelpoista kovaa dataa. Lisäksi keskustelemme ja pohdimme asioita yhdessä.

Tutkimusta esittelee 15/30 Researchin toimitusjohtaja ja tutkija Markus Keränen. Tarjolla on myös pientä purtavaa. Paikkoja on rajatusti, joten ilmoittauduthan välittömästi. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Hankkeen kumppanit: 15/30 Research, Appelsiini Finland, Helsinki Business College, Kotimaa, Microsoft, Pedab Finland, Rubic HR Finland, Sulava

Aika: 15.5.2014 klo 9-11
Paikka: Appelsiini Finland Oy, Kaarlenkatu 11, Helsinki

Ilmoittautumiset 9.5.2014 mennessä osoitteeseen: elina.multisilta@rubic.fi