15/30 Research

Research


Ajatuslaboratorio III: Tulevaisuudenkestävyys

Tulevaisuudenkestävyys on yksi 15/30 Researchin tärkeimpiä teemoja tänä vuonna. Tulevaisuudenkestävyyteen pureudumme myös kolmannessa Ajatuslaboratoriossa, joka pidetään 23. toukokuuta. Puheenvuoroista vastaavat tällä kertaa ”talon omat pojat” Markus Keränen ja Mikko Ampuja. Tuttuun tapaan luvassa on myös intensiivisiä keskusteluja ja suussasulavia aamiaisherkkuja.

Markus Keränen kertoo taidoista, joilla jokainen voi tehdä itsestään tulevaisuudenkestävän. Markus on havainnoinut johtajia, asiantuntijoita ja tietotyöläisiä, jotka syystä tai toisesta menestyvät vaativissa toimintaympäristöissä. Lukuisten työn tulevaisuuteen liittyvien tutkimusten ohella Markus on jo usean vuoden ajan laatinut kirjaa tulevaisuudenkestävyyden teemasta. Tämän työn pohjalta Markus tarjoaa sekä yksilölle että organisaatiolle 10 keinoa, joilla oman tulevaisuudenkestävyyden voi varmistaa.

Mikko Ampujan aiheena on tulevaisuudenkestävä tieto. Mistä tällaista tietoa saa ja miten sitä voi hyödyntää? Mikko kertoo mm. etnografian, tilastojen ja heikkojen signaalien roolista osana tulevaisuudenkestävää tietoa. Mikko valottaa hyvän ennakoijan mielenmaisemaa ja kertoo myös muutoksesta, pysyvyydestä, muoti-ilmiöistä ja megatrendeistä.

Klubille mahtuu vain 30 henkilöä, joten varaathan paikkasi pian!

Aika: pe 23.5.2014 klo 8:30 – 10:00
Paikka: Made in Kallio, Vaasankatu 14, Helsinki
Hinta: 40€ + alv.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:

Pauli Komonen
pauli.komonen [ät] 1530.fi
puh. 040 7436 990