15/30 Research

Research


Wabi-Sabi-inspiraatiolaboratorion Andres Colmenares Nuorisomarkkinointipäivään

Valitettavasti Bernard Hor on joutunut perumaan esiintymisensä Nuorisomarkkinointipäivässä. Saimme kuitenkin tilalle erinomaisen paikkaajan, Barcelonassa omaa Wabi-Sabi-toimistoa pyörittävän Andres Colmenaresin.

”We explore the future and translate it for brands, companies and people connecting the digital world with real life, and viceversa.”

Andres Colmenares (s. 1982) on digitaalinen strategi ja trendianalyytikko. Tällä hetkellä hän asuu sekä Espanjan Barcelonassa että kotikaupungissaan Bogotassa Kolumbiassa. Colmenares on tehnyt erilaisia konsultointi-, design- ja markkinointiprojekteja yli 10 vuoden ajan Euroopassa, Etelä-Amerikassa ja Yhdysvalloissa. Colmenares on työskennellyt niin globaalien brändien, hallitusten kuin akateemistenkin instituutioiden kanssa.

Kysyttynä puhujana Colmenares on kiertänyt kaupunkeja kuten Berliini, New York, Madrid ja Amsterdam. Colmenaresin ura alkoi oman teknologiayrityksen markkinointi- ja design-osastojen johtajana ja nuorisomarkkinoinnin neuvonantajana. Nykyisen WABI-SABI Inspiration Lab -toimiston hän perusti yhdessä kumppaninsa Lucy Rojaksen kanssa.

Muita Nuorisomarkkinointipäivän puhujia ovat: 

Jukka Kurttila, Bob Helsinki – Miten markkinoida nuorille? Case: Kristal, Blingströmit ja Saunalahti.
Samil Aledin, 15/30 Research – Brändisuhteiden kehitys teini-iässä
Samyak Chakrabarty, Electronic Youth Media – 5 Indian youth brands that will take over the world
Sami Myllyniemi, Nuorisotutkimusverkosto – Perspektiiviä nuorisotutkimukseen. Mikä on muuttunut nuorten elämässä?

Puheenjohtaja Mikko Ampuja (15/30 Research) tarjoilee esityksien välissä ajatuksia, tutkimustuloksia ja case-katsauksia keskustelua herättämään.

Nuorisomarkkinointipäivä järjestetään 23.11.2010 klo 8-13 Helsingissä.

Päivän ohjelmassa on siis ajatuksia herättäviä esityksiä, hyvää keskustelua sekä mielenkiintoisia ihmisiä! Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: mikko.ampuja(at)1530.fi