15/30 Research

Research


Ennakointi ja trendit

Autamme Sinua ymmärtämään kulttuurisia, taloudellisia ja teknologisia kehityskulkuja, jotka muokkaavat kuluttajien arvoja, asenteita, elämäntyylejä ja käyttäytymistä. Tarjoamme tuoreinta mahdollista informaatiota trendeistä ja heikoista signaaleista eli erilaisten ilmiöiden ensimmäisistä merkeistä. Lisäksi tarjoamme työkaluja ja toimintamalleja trendien ja signaalien jalostamiseksi konsepteiksi ja kaupallisiksi innovaatioiksi. Yhteistyö kanssamme tarkoittaa tulevaisuusorientoituneen tutkimustiedon lisäksi myös ideoita, verkottumista, oppimista ja kehittymistä yhdessä innostavien ihmisten seurassa.

Autamme asiakkaitamme muun muassa seuraavin tavoin:

-Tuottamalla inspiroivaa ja ennakoivaa trenditietoa Consumer Insight Space -trenditietopankin avulla

-Rakentamaan selkeän kuvan ilmiöavaruudesta Trendikarttaprosessilla

-Innostumaan ja oppimaan Trendcamp-konseptin avulla

Katso lisää verkkokaupastamme tai ota yhteyttä: markus.keranen[ätmerkki]1530.fi.