15/30 Research

Research


Huhtikuun TrendCampissa teemana nuoriso ja nuoret aikuiset

TrendCamp on yhden päivän tapahtuma cutting edge -informaation parissa. Kevätkauden toisessa sessiossa pureudumme nuorisokulttuuriin ja nuoriin kuluttajina. Intensiivinen ja vuorovaikutteinen tapahtuma päivittää asiantuntemuksesi ja antaa myös suuntaviivat siihen, miten hyödynnät tietoa konkreettisesti.

Pe 20.4.2012 klo 8:30-16:00
Hotelli Tornin näköalakabinetti, Helsinki
Damage: 850 € + alv. (sis. Tulevaisuusopas 2012 -raportin)

TrendCampissa avaamme olennaisen seuraavista teemoista: 

· nuorisomarkkinoinnin trendit
· tulevaisuuden suosikkibrändin anatomia
· nuorisokulttuurien kirjavuus, atomisoitunut sukupolvi ja uusyhteisöllisyys
· diginatiivi elämäntapa
· arvomaailman murros

Näet mitä tiedät. Me autamme Sinua näkemään olennaiset asiat. TrendCamp-päivä jäsentää viimeisimmän informaation niin, että saat kirkkaan kuvan nykyhetken ja tulevaisuuden ilmiömaailmasta. Tapahtumassa saamaasi tietoa tukee 15/30 Researchin laaja Tulevaisuusopas 2012 -raportti, jonka saat osallistuessasi TrendCampiin.

Tämä informaatio auttaa sinua luomaan parempia konsepteja, jäsentyneempiä strategioita ja raikkaampia näkemyksiä.

TrendCampissa palveluksessasi ovat 15/30 Researchin nuorisospesialistit:

Mikko Ampuja on toiminut lukuisten suomalaisten nuorisobrändien tutkimus- ja kehityshankkeissa konsulttina, kouluttajana ja tutkijana. Mikko on kiitetty puhuja, joka on luennoinut nuorisomarkkinoinnin teemoista mm. Amsterdamissa ja Delhissä. Mikko on toiminut myös kansainvälisen Youth Research Partners -verkoston Euroopan puheenjohtajana.

Samil Aledin on uusi vahvistus 15/30:n tiimissä. Samil on nuorison brändisuhteista väitellyt kauppatieteiden tohtori, joka tarjoaa aina ajankohtaisen ja analyyttisen ymmärryksen nuorten kulutustottumuksista. Etnografiaan erikoistunut Samil on esitelmöinyt nuorisobrändeistä mm. Yhdysvalloissa.

Pauli Komonen on futuristi, joka on keskittynyt vahvasti myös nuorisoteemoihin. Pauli on yksi keväällä julkaistavan ”Katukulttuuri – Nuorisokulttuurisia esiintymiä 2010-luvun Suomessa” -teoksen toimittajista ja kirjoittajista. Pauli on myös tehnyt palkitun gradun nuorten graffitimaalarien alakulttuurista.

Paikkoja on 20. Varaa omasi:

pauli.komonen(ät)1530.fi
040 7436 990

Peruutusmaksu on puolet tapahtuman hinnasta. Jos et pääsekään itse paikalle, voit siirtää osallistumisoikeuden kollegallesi.

(Kuva: Carlos Castillo, A Gothic Girl, CC A 2.0 Generic)