15/30 Research

Research


TrendCamp Helsingin kattojen yllä

Näet mitä tiedät. Me autamme Sinua näkemään olennaiset asiat. Vuoden 2012 ensimmäinen TrendCamp-tapahtuma pureutuu ennakoinnin, trendien ja tulevaisuuden maailmaan. Paikkana toimii Hotelli Tornin upea 12. kerroksen näköalakabinetti aivan Helsingin ytimessä. Päivän isännöivät 15/30 Researchin futuristit Markus Keränen ja Pauli Komonen.

ENNAKOINTI, TRENDIT JA TULEVAISUUS: TEORIA JA KÄYTÄNTÖ

Pe 2.3.2012 klo 8:30-16:00
Hotelli Torni, Helsinki
Damage: 850 € + alv.

Ennakointi ei ole salatiedettä

TrendCamp on energinen ja inspiroiva päivä cutting edge -informaation parissa. Tarjoamme syväluotaavia mutta helposti haltuunotettavia tietoiskuja uusista ilmiöistä ja ajatuksista. Saat henkilökohtaista ymmärrystä trendeistä ja heikoista signaaleista, mutta pääset prosessoimaan tietoa myös yhdessä muiden osallistujien kanssa.

Vuoden avaa TrendCamp teemalla ”Ennakointi, trendit ja tulevaisuus: teoria ja käytäntö”. Kerromme ennakoinnin ja trenditutkimuksen taustafilosofiasta ja metodiikasta niin, että sinun on helppo nivoa käytännöt osaksi elämäntapaasi ja työtäsi. Pohdinnan raaka-aineeksi avaamme 20 polttavan ajankohtaista trendiä.

Ensimmäinen tapahtuma pohjustaa koko vuoden kestävän TrendCamp 360 -kokonaisuuden, jonka yksittäiset tapahtumat pureutuvat jatkossa rajatumpiin teemoihin.

Olemme rajallisia informaation käsittelijöinä

TrendCamp-päivät jäsentävät viimeisimmän informaation niin, että saat kirkkaan kuvan nykyhetken ja tulevaisuuden ilmiömaailmasta. Tapahtuman lisäksi saat tiedon kirjallisessa muodossa napakasti mutta syvällisesti esitettynä. Tämä informaatio auttaa sinua luomaan parempia konsepteja, jäsentyneempiä strategioita ja raikkaampia näkemyksiä.

TrendCamp-päivä on myös irtiotto arjesta: ainutlaatuinen tapahtumapaikka Helsingin keskustassa, kiinnostavia ihmisiä, hyvää ruokaa, raikkaita ajatuksia.

Paikkoja on 20. Varaa omasi:

pauli.komonen(ät)1530.fi
+358 40 7436 990
Verkkokauppa

(Peruutusmaksu on puolet tapahtuman hinnasta. Jos et pääsekään itse paikalle, voit myös siirtää osallistumisoikeuden kollegallesi.)

(Kuva: Alexander Leydenfrost, Popular Mechanics 1/1952)