15/30 Research

Research


Tulevaisuusopas

Tulevaisuusopas on tietolähde, josta löydät tuhdin ja jatkuvasti päivittyvän tietovarannon cutting edge -informaatiota. Heikkoja signaaleja, trendejä, tutkimustietoa, infografiikkaa, spesialistien kolumneja, aikalaisdiagnostiikkaa.

Mihin uusiin, vasta kehityskaarensa alussa oleviin ilmiöihin kannattaa kiinnittää huomiota? Tulevaisuusopas vastaa tähän. Sivusto tarjoaa sekä inspiraation lähteitä että systemaattisia kiteytyksiä. Tulevaisuusoppaasta löydät niin helposti haltuun otettavaa sisältöä kuin tutkimuksellista, syväluotaavampaakin tekstiä.

Informaation määrä maailmassa kasvaa eksponentiaalisesti. Me autamme sinua jäsentämään jatkuvasti elävää ilmiökenttää. Siivilöimme Tulevaisuusoppaaseen myös parhaat palat tekemistämme tutkimuksista. Käytössämme on oma tutkimuspaneeli ja kansainvälinen verkosto timantinkovia asiantuntijoita.

Tulevaisuusopas sopii työkaluksi consumer insight -asiantuntijoille, markkinatutkijoille, innovaattoreille, toimittajille, markkinoijille ja muille, joiden on tärkeää pysyä pulssilla ja pystyä ennakoimaan tulevaisuuden kehityskulkuja.

Voit tutustua Tulevaisuusoppaaseen täällä. Etusivu ja pieni osa artikkeleista ovat vapaasti luettavissa.