15/30 Research

Research


TrendCamp DoubleEspresso tarjoaa aamiaiseksi trendejä, signaaleja ja futurismia

TrendCamp DoubleEspresso on napakka aamiaistilaisuus, joka lisää ymmärrystäsi cutting edge -ilmiöistä ja tulevaisuuden kuluttajista. Tuplaespresson isäntinä toimivat 15/30 Researchin trenditutkijat Markus Keränen ja Pauli Komonen.

24.1.2012 klo 8:30-10:00
Ahjo-klubi, Bulevardi 2, Helsinki.
Hinta: 50 € + alv.

Ennakoiva elämäntapa + 10 avaintrendiä 

Ensimmäinen DoubleEspresso kertoo sinulle, miten luot itsellesi ennakoivan elämäntavan ja työmallin. Maailma on yhä kompleksisempi ja verkottuneempi. Tällöin ilmiöavaruuden hahmottaminen on paitsi haasteellista myös tärkeää. Hahmotuksen perustaksi avaamme 10 ajankohtaista trendiä.

Aamiainen ja trendijalanjälki

Vaikka tarjoammekin omasta puolestamme rautaisannoksen uusinta informaatiota, olemme myös kiinnostuneita Sinun ideoistasi. DoubleEspresso on tilaisuutena vuorovaikutteinen ja osallistava. Tuoreen tiedon lisäksi tutustut mielenkiintoisiin ihmisiin trendijalanjälki-metodimme avulla.

TrendCamp 360 käyntiin

Tilaisuuden päätteeksi lanseeraamme uuden TrendCamp 360 -koulutusohjelman. Täysympyrä tarkoittaa sitä, että sinä ja organisaatiosi pystytte vuoden kuluessa hankkimaan hyvin laaja-alaisen ymmärryksen heikoista signaaleista, trendeistä ja maailman muutoksesta. Miten pyörä sitten pyörii? Siitä lisää tammikuussa.

TrendCamp DoubleEspresso sisältää 15/30-takuun: Jos et opi mitään uutta, saat rahasi takaisin. 

Paikkoja tilaisuuteen on 50. Varaa omasi ilmoittautumalla: pauli.komonen(at)1530.fi

(Ilmoittautuminen on sitova. Jos et pääsekään itse paikalle, voit siirtää osallistumisoikeuden kollegallesi.)