15/30 Research

Research


Pro-am-kickoff 2.12.2011

Korkeatasoisen harrastamisen ja ammattilaisuuden raja on yhä häilyvämpi. Freelance-työmarkkinat muuttuvat, koulutusinstituutiot eivät pysy mukana digitaalisessa kulttuurissa. Vapaa-aika ei ole levon, vaan itsensä kehittämisen aikaa. Ihmiset luovat itse omat sisältönsä ja mediansa.

Aller Median ja 15/30 Researchin uusi tutkimushanke läpivalaisee ammattimaisen harrastamisen eli niin sanotun pro-am-kulttuurin maailman. Tutkimusprosessi on avoin, osallistava ja se mukailee itsessään pro-am-kulttuurin henkeä.

Lopputuloksena syntyy pro-am-toiminnan ymmärrystä lisäävä työkalupakki, joka suunnataan etenkin median, sisällöntuotannon ja verkkopalvelujen parissa työskenteleville.

Tervetuloa pro-am-tutkimushankkeen starttitilaisuuteen pohtimaan sitä, mitä Sinä haluat tietää ammattimaisista harrastajista. Tule mukaan ideoimaan, vaikuttamaan ja oppimaan! Asiantuntijakommentaattoreina tilaisuudessa ovat mm. Tuija Aalto (Yle), Teemu Arina (Dicole), Arttu Silvast (Nokia) ja Jussi-Pekka Erkkola (Valio).

Tilaisuus on perjantaina 2.12 klo 12-14 Ahjo-klubilla Helsingin keskustassa osoitteessa Bulevardi 2. Tilaisuuteen mahtuu 50 ensiksi ilmoittautunutta. Tilaisuus on ilmainen. Ilmoittautumiset 25.11.2011 mennessä: pauli.komonen(at)1530.fi. Pauli vastaa myös tilaisuuteen ja hankkeeseen liittyviin kysymyksiin (puh. 040 743 6990).

(Ruutukaappaus: Kickstarter.com)