15/30 Research

Research


Mikä kissoissa oikein kiinnostaa?

Kissa-aiheiset hassut kuvat ja videot ovat saavuttaneet valtavan suosion verkossa. Miksi? Mashable-lehti on tarttunut haasteeseen ja purkaa tässä artikkelissa osiin ne elementit, jotka ovat nostaneet kissat maailmanmaineeseen. Kissojen suosio voi johtua niiden söpöydestä, ei-söpöydestä, erityisesti tietokonenörtteihin kohdistuvasta vetovoimasta, luonteesta, ilmeistä (tai ilmeettömyydestä) ja siitä, että koirilla ei yksinkertaisesti ole samaa viehätysvoimaa.

Artikkelin suurin viisaus löytyy johtopäätöksistä. Kissoilla on se ominaisuus, jonka me ihmiset olemme kadottaneet jo jokin aikaa sitten: ne ovat täydellisen sinut itsensä kanssa ja elävät aina hetkessä. Mashable arvelee, että joogan ja muiden henkisyysharjoitusten tärkein tarkoitus ihmisille on löytää kissa itsestään.