15/30 Research

Research


Media-alan mahdollisuuksien kentät: uusi tutkimus nyt verkossa!

15/30 Researchin, Itellan, Aikakausmedian ja Sanomalehtien Liiton yhdessä toteuttama tutkimusprojekti luotaa media-alan tulevaisuuden mahdollisuuksia erityisesti printtimedian näkökulmasta. Millaiset positiiviset kehityspolut vievät media-alan tulevaisuuteen?

Perinteisen tutkimuksen rinnalle ja tueksi haluamme uusia ideoita ja keskustelunavauksia. Siksi tutkimuksen etenemistä seurataan verkkosivuilla, joilla voit perehtyä käyttämäämme monipuoliseen tutkimusmateriaaliin (haastatteluihin, etnografiseen videomateriaaliin, kyselylomakkeisiin). Sivuilla voit mm. lukea nuorten mediankäyttörutiineista päivän aikana, katsoa millainen on hyvä sanomalehtijuttu ja kuulla ruotsalaisen mediakoulun tv-projektista!

Tutkimusmateriaalin lisäksi sivuilta löytyy blogi, jossa pohdimme tutkimushavaintojen merkitystä, kommentoimme lukemaamme tutkimusta ja uutisoimme kiinnostavimmista media-alan uutisista. Blogissa sana on vapaa! Kommentoi, kerro meille omista havainnoistasi ja kysy lisää!

Millaiselta suomalainen mediakenttä näyttää sinun mielestäsi vuonna 2015?

Mahdollisuuksien kentät