15/30 Research

Research


Youth Trends Report – 15/30 Research liittynyt globaaliin nuorisotutkimusverkostoon

Youth Research Partners
Viime vuosi oli meille 15/30 Researchilla monella tapaa hyvä. Teimme paljon töitä lamasta huolimatta, opimme paljon uutta ja tutustuimme moniin uusiin ihmisiin. Yksi mielenkiintoisimmista tuttavuuksista oli Nuorisomarkkinointipäivässä 2009 puhunut Graham Brown mobileYouthilta Lontoosta.

MobileYouth on toiminut jo pitkään nuorisotutkimuksen parissa ja toteuttanut monia mielenkiintoisia projekteja. Viime vuoden teemana Grahamilla ja  kumppaneilla oli globaalin nuorisotutkimusverkoston luominen. Sen tuloksena on nyt vuodenvaihteessa syntynyt Youth Research partners (www.youthresearchpartners.com), jonka ylpeä perustajajäsen myös 15/30 Research on.

Ensimmäinen yhteinen projektimme oli globaalin nuorisotrendi-raportin luominen. Raporttiin voit tutustua klikkaamalla tästä. Huomaathan, että raportti on kolmessa osassa. 15/30 Researchin oma Kansallinen Nuorisotutkimus 2010 ilmestyy myös piakkoin. Lisätietoja siitä saat Mikolta tai Markukselta.