15/30 Research

Research


Helmipuu tarjoaa uuden tavan organisoida informaatiota verkossa

Pearltreet eli vapaasti suomennettuna helmipuut tarjoavat uuden tavan organisoida informaatiota verkossa. Käyttäjät luovat mind-map-tyylisiä visualisointeja suosimistaan verkkosisällöistä ja organisoivat ne haluamiinsa kokonaisuuksiin. Oheisen videon katsomalla saat parhaiten käsityksen siitä mistä on kyse.

Palvelu itsessään ei näytä vielä näytä erityisen houkuttelevalta, mutta idea sinänsä on mielenkiintoinen. Huomiomme herätti tapa, jossa verkon sisällöt on palvelussa organisoitu, sillä alkuperäisessä Consumer Insight Space:ssa pari vuotta sitten testasimme samaa ideaa ja samannäköistä toteutusta signaali-informaation organisoimiseksi. Itse luovuimme etenemissuunnasta sen käyttäjäepäystävällisyyden vuoksi. Tekniikat kuitenkin kehittyvät jatkuvasti ja esimerkiksi kosketusnäytöt tukevat Pearltreen kaltaista käyttöliittymää. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan, mitä tuleman pitää!

Lisää tietoa helmipuista löydät osoitteesta www.pearltrees.com